Снимка: Българско Народно Опълчение Шипка - Варна/ ФейсбукСледвайте Гласове в Опълченци

...
Снимка: Българско Народно Опълчение Шипка - Варна/ ФейсбукСледвайте Гласове в Опълченци
Коментари Харесай

Прокуратурата и ДАНС проверяват военен съюз за престъпление против републиката

Снимка: Българско Народно Опълчение " Шипка " - Варна/ Facebook
Следвайте " Гласове " в 

" Опълченци " си слагат за цел да обезвреждат и санкционират предатели от властта
Прокуратурата и ДАНС ревизират боен съюз за закононарушение срещу републиката. Сигналът е получен в прокуратурата в понеделник. В него се твърди, че активността на Военен съюз – Българско национално опълчение „ Шипка “ е противодържавна, оповестиха от  обвинението.
Случаят към този момент е разпределен на инцидентен принцип на прокурор от Софийска градска прокуратура.

Във вторник наблюдаващият прокурор с разпореждане е упълномощил на Държавна организация „ Национална сигурност “ да извърши инспекция по случая. След привършване на инспекцията наблюдаващият прокурор ще направи преценка дали има задоволително данни за осъществено закононарушение.
За резултатите обществеността ще бъде осведомена, показват от прокуратурата.
В формалния си уебсайт съюзът се дефинира като българска патриотична неправителствена организация, която сплотява военни, офицери, сержанти, матроси, мичмани и чиновници на Министерство на вътрешните работи и всички жители, положили клетва. Лицето на организацията е старшината Дончо Русев, който постоянно разгласява видеа с апели във фейсбук страницата на съюза.
 

Първоначалната цел на организацията е била да пази ползите на офицерите, които са били уволнени от армията след нейното редуциране. През първите години на съществуването си съюзът постанова концепцията за дейна интервенция на армията в политическия живот. 
Според уеб страницата на Военен съюз – Българско национално опълчение „ Шипка “ задачите им към днешна дата включват обединяване и отбрана ползите на всички български жители в страната и чужбина, отбрана на българските национални идеали, на независимостта, на свободата. Друга тяхна цел е и противопоставяне, гонене, обезвреждане и наказване на всяка форма на държавна измяна от страна на висшето държавно и военно политическо управление на страната.
Съюзът приканва към ускорена готовност за събуждане, обединяване, военно патриотично образование и самоотбрана на популацията. 
" Когато няма същинска войска, държавност и страна наш заветен дълг е обединени дружно - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди апатичен и безконтролен към протичащото се и не си заравяй главата в пясъка ", е един от апелите, които споделят те на своя уебсайт.
 
Източник: " 24 часа "
 
 
 
 
16 Дек 202210516 Дек 202227516 Дек 20227716 Дек 20229516 Дек 202275616 Дек 202267КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202235116 Дек 202227708 Дек 202292224 Sep 20223424
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР